DVS logo Omtrek vrijgemaakt

Sint Nicolaas was maandagavond met zijn Pieten in De Dolfijn om met zo'n 20 kids van onze club alvast zijn verjaardag te vieren. Het was weer een geslaagd avondje. Dank u voor u bezoek, sinterklaas!

Alle foto's staan op onze facebook pagina.

 

IMG 6348

 

Het is een goede traditie dat De Vrije Slag meedoet aan de jaarlijkse Lektocht. Deze tocht heet officieel “de Helling zwemwedstrijd Beusichem-Culemborg” en was dit jaar op 9 juli 2017.

IMG 1686

4 van onze zwemmers deden mee aan de 2 km.: Frank, Vincent, Laura en Lelie.

Het is altijd maar afwachten hoe de omstandigheden zullen zijn: Zo was er 2 jaar terug veel koude tegenwind en tegenstroming, dit jaar was er door de droogte en weinig wind bijna geen stroming. 

Trainer en doorgewinterd triatleet Frank gevraagd naar zijn ervaringen: "Het was een mooie training voor mijn 700 m. wedstrijd die ik volgende week ga zwemmen. Ik miste alleen mijn wetsuit. Aan die continue wisseling van temperaturen kan ik maar moeilijk wennen.” 

De resultaten van onze bikkels:

Frank: 29:22.60 (9e plaats)

Vincent: 36:24.81 (18e)

Laura: 39:05.82 (30e)

Lelie: 31:46.13 (14e)

De volledige uitslagen vind je hier op lektocht.nl 

De foto’s staan op onze Facebook pagina 

Volgend jaar doen onze bikkels weer mee!  

Nijmegen
Als eerste voorbereiding op het korte baan seizoen van volgend jaar, deden 17 zwemmers mee aan een medaille wedstrijd in het Erica Terpstra bad in Nijmegen. Omdat het GK korte baan volgend seizoen al in november wordt gehouden, is het belangrijk op tijd te beginnen en te proberen de limieten voor deze kampioenschappen te halen. Wennen aan het Erica Terpstra bad biedt ook voordelen omdat we volgend jaar een deel van onze competitie wedstrijden in dit bad zullen afwerken.
Zoals op de foto goed te zien is, viel de medailleoogst absoluut niet tegen. Veruit de meeste zwemmers wisten dit eremetaal in een van de varianten te bemachtigen. Zij die teveel tegenstand hadden, konden echter wel mooie PR's laten aantekenen.
Voor de prestaties van onze zwemmers, kan je hier klikken.
Wil je de volledige uitslag bekijken, kijk dan op de site van de KNZB.

Zo: de kop is er af. Deel 1 van de Gelderse Kampioenschappen zit er op. Vandaag hadden we 12 starts, als volgt verdeeld: Ronis 1x, Arine 1x, Iris 2x, Kirsten 4x en Lars 4x. En we hebben weer de nodige medailles opgehaald: 2x goud, 3x zilver en 2x brons. En als ik goed heb geteld 11 PR’s. Een lekkere score voor zo’n klein ploegje!

The latest news from the Joomla! Team
Dit is kort nieuws wat aan de rechter kant gepubliceerd zal worden onder het kopje Kort nieuws

Komende wedstrijden:

Recente nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief ontvangen?

Facebook

Adverteerders: