DVS logo Omtrek vrijgemaakt

Hoezo trainen in Amersfoort, terwijl we een "eigen" zwembad in Ede hebben? Iris legt het uit.......

Vandaag was het een drukke zaterdag. We verzamelden al om 8u bij Bouwstede om te gaan trainen in een 50 meter bad. 50 meter ? zul je misschien wel denken...

Tja het GK en NJJK worden in de zomer altijd in een 50m bad georganiseerd en dan is het ook wel handig als je een keertje in een 50m bad getraind hebt. Na een kort autoritje kwamen we aan bij het zwembad in Amersfoort. We waren lekker op tijd, daardoor hadden we genoeg tijd om het hele oude zwembad te inspecteren. Het zwembad had nogal wat mankenenten: het zwembad was vies, er liepen mieren in de wc's, het was te koud in de kleedkamers, maar desondanks konden we er lekker trainen.

Het was een lekker rustige training omdat we later op de dag ook nog een wedstrijd hadden in NIjmegen. We begonnen met wat meters maken, daarna deden we schoolslag techniek en toen was de training alweer voorbij. We reden snel weer naar Ede want we hadden natuurlijk ook nog een wedstrijd vandaag. Nog even uitrusten, flink eten en dan op naar de wedstrijd van vanmiddag!!

Komende 3 zaterdagen zijn er steeds van 9 - 10 u. trainingen in Amersfoort.

Iris

Komende wedstrijden:

Recente nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief ontvangen?

Facebook

Adverteerders: