DVS logo Omtrek vrijgemaakt

Vanavond bereikte ons het bericht dat het nieuwe zwembad in Renkum toch niet op tijd klaas is voor de eerste Swimkick wedstrijd van dit seizoen. De Swimkick wedstrijd op zondag 5 november zal daarom in zwembad 't Gastland in Rhenen worden gehouden.

knzblogoDordrecht – 19 juni 2016 En zo is dan ook weer de vierde dag van het NJJK aangebroken. We trekken gezellig op met de ploeg van DWK. We zitten bij elkaar op de tribune langs het bad en houden elkaar sportief in de gaten.

En zoals iedere dag mag Iris ook nu weer als eerste beginnen met haar “dingetje”. Om er effe lekker in te komen, dit keer de 200m vrije slag. En wát ’n race zeg. Gewoon 10 seconden van haar tijd afgezwommen. Ik zou zeggen: lekker bezig meid! Met 3:10.76 mag jij thuiskomen.

knzblogoDordrecht – 18 juni 2016 We zitten met z’n allen in het ritme van het vroege opstaan, de lange dagen en het vele wachten. Vandaag stáán we er, in het Dordtse zwembad! Bovendien zijn er vandaag twee coaches: Marion is er nu ook bij als coach en ook Kirsten, die een prettige afleiding is voor Iris tijdens het in- en uitzwemmen.

Iris mag vanochtend als eerste aan de bak. Ze kijkt huizenhoog op tegen de 200m wisselslag die om 09:37 op het programma staat. En eigenlijk zwemt ze die niet eens zo gek.

knzblogoDordrecht – 17 juni 2016 Wat waren we weer vroeg vandaag: stipt om 07:15 binnen in het zwembad in Dordrecht. Een kleine file hadden we getrotseerd op de weg er naar toe. Een beetje duf kwamen we binnen. Zo’n eerste dag eist toch zijn tol: 2 sessies van ieder zo’n 3 tot 4 uur, ’s ochtends vroeg aanwezig zijn en nóg veel eerder opstaan, de warmte, de vochtigheid, een gezonde spanning… Dat heb je normaal gesproken niet zo tijdens ‘n, pak ‘m beet, competitiewedstrijdje in Dronten of Nunspeet.

Komende wedstrijden:

Recente nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief ontvangen?

Facebook

Adverteerders: