DVS logo Omtrek vrijgemaakt

Met alle aandacht voor de kerstwedstrijd afgelopen zaterdag, zouden we haast vergeten dat er zondag ook nog door een aantal van onze beginnende zwemmers is gezwommen. Met vier zwemmers, begeleid door Jannie en Sil, werden in Veenendaal een aantal 25 meter nummers gezwommen. 

Hoe belangrijk zelf weten welke slag aan de beurt is, bewees Luuk. Hij deed een paar slagen schoolslag, maar zag toen zijn buurman borstcrawl doen. Geheel onterecht ging hij ervan uit dat de vrije slag aan de beurt was en liet zich meeslepen in de fout van zijn buurman. Diskwalificatie was het gevolg, maar die horen ook bij het zwemmen. Daar leer je alleen maar van. Volgende keer dus gewoon uitgaan van je eigen kunnen en niet teveel letten op de andere zwemmers. Zijn rugslagtijd is wel echt klasse! Zijn 29.26 bij de eerste keer was goed voor een derde plek.

Ook Brian zwom, met tegenzin, een prima rugslag. Vooraf had hij aangegeven deze slag te willen overslaan. Maar wij zien in zijn tijd helemaal geen reden daarvoor. Goed gedaan Brian.

Voor alle tijden klik je hier. 

 

Komende wedstrijden:

Recente nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief ontvangen?

Facebook

Adverteerders: