DVS logo Omtrek vrijgemaakt

Met al het geweld wat Iris en Lars lieten zien in het water van het Pieter van den Hoogenband zwemstadion, zou je haast vergeten dat een groot aantal zwemmers tijdens het afgelopen weekeinde op andere plaatsen actief is geweest. Naast de NJJK stonden de Gelderse B-kampioenschappen, de Jeugdwedstrijd in Wageningen én de Vallei-25 in Veenendaal op het programma.

De jongsten onder de zwemmers mochten het proberen bij de 25 meter nummers. Voor Henk en Aalt was het de eerste wedstrijd, uitgerekend in het bad waar hun grote broer ooit getraind heeft. En dat ze het prima gedaan hebben, kan je hier nalezen.

De minioren met ervaring togen naar Wageningen voor wat alweer de laatste editie van de Jeugwedstrijd van dit seizoen werd. In totaal acht medailles konden onze zwemmers mee naar huis namen. Levi kreeg zelfs drie keer goud uitgereikt. De grootste verbetering was voor Jelena. Haar zilveren tijd van 48:86 op de 50 meter vlinderslag, betekende een PR van 134%. Alle tijden van onze zwemmers kan je hier nalezen.

Met negen zwemmers waren we in Doetinchem bij de Gelderse-B vertegenwoordigd. En succes was er zeker. Vooral de kamer van Ronis bevat nu duidelijk meer metaal dan voor dit weekeinde. Hij voegde één gouden en drie zilveren medailles toe aan zijn verzameling. Ook Hanna, Sven en Tu wisten een plaatsje op het erepodium te veroveren. Hier vind je alle gezwommen tijden.

Over de NJJK heb ik minder te melden dan onze vliegende reporter die op de laatste dag helaas verstek moet laten gaan. Wel kan ik melden dat alle tijden van Iris en Lars hier zijn in te zien.

Rest ons dit seizoen 'slechts' nog de clubkampioenschappen op 1 juli. We doen ons best hiervan een echte officiële wedstrijd te maken. Dat betekent dat de tijden mee tellen en er limieten te behalen zijn. We houden jullie op de hoogte.

 

Komende wedstrijden:

Recente nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief ontvangen?

Facebook

Adverteerders: