DVS logo Omtrek vrijgemaakt

Met de twee wedstrijden van afgelopen zaterdag, hebben we nu alle wedstrijdzwemmers van De Vrije Slag in dit seizoen aan de start gehad. De allerjongsten zwommen hun 25 meter nummers in Veenendaal terwijl de oudere jeugd naar Zeist afreisde voor de eerste editie van het Heuvelrug circuit.

Voor Luna was het de eerste wedstrijd en ze liet gelijk prima tijden zien. Met twee keer onder de 26 seconden gaf ze haar visitekaartje af. Als ze nog sneller gaat, mag ze in deze wedstrijd niet meer meedoen. Tenminste, als ze ook eventjes de vlinderslag aanleert.

De grootste sprong was er voor Henk die liet zien goed naar zijn grote broer Dries gekeken te hebben. Zijn vrije slag ging in 30.35, een verbetering van maar liefst 159%.

Ook bij het Heuvelrug circuit hebben de andere verenigingen geweten dat DVS na een aantal jaren afwezigheid weer mee doet. Bijzonder succes was er voor Ronis die de eerste plek bemachtigde op al zijn afstanden. Ook Dries liet zich met een eerste en twee derde plaatsen van zijn beste kant zien. Nieuw in de ploeg was Coco. Zij traint sinds een paar weken met ons mee maar heeft al wel de nodige ervaring opgedaan. Ook zij behaalde een eerste en twee derde plaatsen . Met ook nog een nieuw PR op de 50m rugslag is zij een welkome aanwinst voor de ploeg.

In het Heuvelrug circuit worden de tijden van de drie afstanden bij elkaar opgeteld om per leeftijdcategorie een dagwinnaar aan te wijzen en medaillers te verdelen. Dat lukt Coco, Mathijs, Dries, Ilse, Ronis, Hanna van de Berg, Taddy, Thijs en Rik!

Alle uitslagen van de Vallei-25 staan hier. De uitslagen van de Heuvelrug kan je hier vinden.

Komende wedstrijden:

Recente nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief ontvangen?

Facebook

Adverteerders: