DVS logo Omtrek vrijgemaakt

Zaterdag waren de jongste zwemmers van de vereniging weer aan de beurt om in Veenendaal in actie te komen. Traditioneel is dit de wedstrijd die als eerste door praktisch alle zwemmers van onze vereniging bezocht wordt. Het is een genot om te zien hoe we met 15 enthousiaste zwemmers daar aan de start staan. En zoals steeds werden er ook weer mooie persoonlijke records opgetekend.

De grootste verbeteringen waren te zien op de 25 meter vrije slag. Zo wisten Aalt en Jasper hun beste tijd met maar liefst 130% te verbeteren. Cailin ging daar overheen. Haar tijd op betekende een verbetering van 139%.

Dat werd slechts overboden door Benthe. Met haar tijd op de 25 meter vrij slag verbeterde ze haar persoonlijk record met een stevige 140%. Benthe zwom ook voor het eerst de vlinderslag en dat deed ze in slechts 24.01 seconden. Als ze haar schoolslag nog iets verbetert tot onder de 25 seconden, mag ze in deze wedstrijd niet meer mee doen. Bij deze wedstrijd geldt namelijk de regel dat zwemmers die op alle vier afstanden onder de 25 seconden zwemmen, niet mogen worden ingeschreven.

Wil je alle tijden nog eens nalezen, klik dan hier.

Komende wedstrijden:

Recente nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief ontvangen?

Facebook

Adverteerders: