DVS logo Omtrek vrijgemaakt

Clubkampioenschappen 2017

Vrijwilligersbokaal Hilde KiezebrinkDat de clubkampioenschappen dit jaar bewogen werden afgesloten, betekent niet dat onze foto’s niet scherp zijn (Kijk zelf maar op onze facebookpagina hiernaast).

En er zijn vele medailles gewonnen en bekers uitgereikt voor zwemmers. Tijden vind je hier
En waar zou onze club zijn zonder de gedreven vrijwilligers? Hilde Kiezebrink is al jarenlang gedreven te vinden aan de rand van het bad of juist op de achtergrond voor de verwerking van prestaties in de jurykamer. Hilde bedankt: Voor jouw dit jaar de welverdiende vrijwillgersbokaal!

 Prestatiebeker Kirsten en Lars VerhalleBelangrijke gebeurtenis deze clubkampioen-schappen was het afscheid van Lars en Kirsten Verhalle die beiden hun zwemcarrière elders een extra impuls gaan geven. Hun jarenlange inzet wordt ook dit jaar weer beloond met met de prestatiebeker. Kirsten mocht samen met Marion deze voor beiden in ontvangst nemen aangezien Lars al weer onderweg was naar Italië voor een internationaal zwemtoernooi. Als club wensen we hen beiden veel succes en zullen we ze op de voet blijven volgen!

Met Lars en Kirsten nemen we ook afscheid van onze “2 M’s”: Marion & Maurice Verhalle. Arjan Kooij memoreerde dat waarschijnlijk alle aanwezige kinderen die in het diepe bad mogen zwemmen, ooit les van Marion hebben gehad, en een heel aantal ook van Maurice. “Als er ouders ’s nachts hun kinderen horen roepen: Hoofd!, Hoofd! Hoofd!”, dan weten ze nu waar dat vandaag komt. Juist, van de pittige trainingen van Marjon!

Het volgend jaar zal voor iedereen echt wel flink wennen zijn. Het team trainers gaat een stevige ader laten. Maar waarschijnlijk zullen ook de 2 M’s het trainen en coachen af en toe best wel gaan missen. Met een terugblik op de tijd van Marion en Maurce bij onze club besluit Arjen ons dankwoord met 3 kernwoorden die de inzet van Marion en Maurice kenschetsen: “Betrokken, Gedreven en Trouw”.

Onze leden hebben persoonlijke bedankjes, dank en succeswensen verzameld in een kleurrijke map die ze Marion en Maurice overhandigen.Bedankmap

Maurice als bevlogen trainer en coach: Dank jullie wel allemaal. Ik vind heel moeilijk, ik ga het niet droog houden. Met wat onderbrekingen door andere werkzaamheden loop ik hier al zo’n 20 jaren Maurice Verhallerond. Iets wat allemaal begonnen is in de de oude Peppel van 50 meter. Marion stond daar aan de ene kant van het bad met De Vrije Slag en ik stond met de Polar Bears aan de andere kant. Lonkend kwam het tot in 1996 tot fusiegesprekken tussen beide clubs. 

Marion Verhalle

Marion en ik werden hierin betrokken en kwamen met het idee: “Als wij nu gaan trouwen, komt het met de fusie wel goed.” Voor ons is dit de start geweest van mooie jaren. Waarin voor ons altijd duidelijk is geweest dat regie houden het allerbelangrijkste is en daarnaast 3 dingen: techniek, techniek en techniek. Dan pas het harde zwemmen.

Maurice geeft onze leden mee: “Blijf jezelf uitdagen om te verbeteren. Probeer altijd te winnen van jezelf. Probeer altijd je PR scherper te stellen, de makkelijkste wedstrijd met jezelf.”

Komende wedstrijden:

Recente nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief ontvangen?

Facebook

Adverteerders: