DVS logo Omtrek vrijgemaakt

Vandaag is het weer zo ver; het NJJK. Dit jaar waren niet Maurice en Marion mijn coaches, maar Jeanet.

Na het inzwemmen begon voor mij de eerste afstand, de 100 vrij. Na een prima race had ik iets boven mijn PR gezwommen met 1.16.33 als resultaat, en een plek in de finale. Na de 100 vrij was de 50 school aan de beurt. Ik was als eerste geplaatst en uiteindelijk ben ik in de series ook als 1e geƫindigd in een tijd van 44.23 met een PR. Een finaleplaats dus! De 400 vrij hadden ze als toetje bewaard. Hier was mijn energie op. Ik zwom helaas boven mijn snelste tijd, maar wel op de 2e plaats.

's Middags begonnen we met de 100 vrij. Ik tikte aan met een mini PR van 1.15.33 en een derde plek! Ook de 50 school stond voor mij op het programma. Het ging goed; ik keerde precies gelijk met de baan naast mij. Die had kennelijk nog energie over waardoor ik als tweede aantikte. Drie honderdsten boven mijn tijd van de ochtend 44.26.
Een succesvolle eerste dag zou ik zeggen!

Groetjes uit Eindhoven van Iris

Naschrift van de redactie: Intussen is bekend geworden dat Iris nog meer medailles heeft gewonnen waaronder een gouden op de 100m schoolslag! We hebben een heuse Nederland Kampioen in ons midden. We verheugen ons op het verdere verslag van Iris.

Facebook

Adverteerders: