DVS logo Omtrek vrijgemaakt

Dinsdag 9 augustus 2011 begon het feest voor een aantal zwemmers. Rond 10 uur vertrokken we in groepjes op de fiets naar Oosterbeek voor 4 gezellige dagen met spellen en veel lol. Helaas was het zo vrijdag en moesten we weer naar huis... Maarrrr de herinneringen zullen altijd blijven. Om dit nog beter te onthouden, hebben we het één en ander op beeld opgeslagen. Jullie kunnen hier de filmpjes zien die gemaakt zijn tijdens de gezelligste week van de vakantie!!! Een mooie quote van Silas is te zien, een mooi optreden van Silas tijdens de bonte avond en we kijken een ochtendje mee met Marrie.

film_image_algemeenZaterdag 28 november kwam midden tijdens de Swimkick Sinterklaas binnen lopen! Met veel muzikale pieten en pepernoten voor iedereen. Vraag was of je met een buik vol pepernoten nog kan blijven drijven (de estafettes moesten nog). Het antwoord is ja!

Op 28 november werd in Rhenen  een Swimkick gezwommen.film_image_algemeen

Onderdeel van deze wedstrijden is een wedstrijd techniek zwemmen. Dit maak moest er allerlei onderdelen van het lichaam worden aangeraakt. Thijs en Rik doen het voor...

Komende wedstrijden:

Recente nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief ontvangen?

Facebook

Adverteerders: