DVS logo Omtrek vrijgemaakt

BENNEKOM - Tijdens het zaterdag jl. verzwommen derde deel van de D-competitie Kring Gelderland, waaraan behalve De Vrije Slag, ook zwemclubs uit Wageningen, Renkum, Zaltbommel, Tiel en Scherpenzeel deelnamen, behaalden de Bennekomse zwemmers(sters) drie nieuwe clubrekords.

BENNEKOM Het vierde deel van de C-competitie Kring Gelderland werd zaterdag door De Vrije Slag georganiseerd in de Peppel te Ede. Aan deze competitie nemen de reserveploegen deel van Polar Bears, DWK-Barneveld en De Vrije Slag en de A-ploeg van de uit Scherpenzeel afkomstige zwemvereniging Poseidon '59.

BENNEKOM-De Vrije Slag wist ook tijdens het tweede deel van de landelijke Jeugdzwemcompetitie een eerste plaats te behalen, waardoor de kans op promotie naar de derde divisie groter wordt. Deze competitie bestaat uit vier delen en dit tweede deel werd zaterdag gezwommen in "De Peppel" te Ede waar aan de vele belangstellenden na enige spannende uurtjes de volgende uitslag kon worden meegedeeld: 1. De Vrije Slag 177pnt.; 2. Poseidon-Velp 166 pnt.; 3. AqualĂȘon-Beneden Leeuwen 144 pnt.; 4. Triton-Petten 119punten.

BENNEKOM - Geesje van Niejenhuis kwam tijdens de Gelderse kampioenschappen, die verdeeld over meerdere weken te Ede werden verzwommen, het best voor de dag. Uiteraard wat betreft de zwemclub De Vrije Slag. Geesje behaalde op de 100 meter school­ slag 1969 met 1.36.3 een derde plaats en kwam daarmee in het bezit van een bronzen medaille.

BENNEKOM - In tegenstelling tot de Bondswedstrijden vonden de Kringwedstrijden zwemmen wel doorgang. Voor het zesde deel van de D-competitie moesten deelnemers en ouders de sneeuw en ijzel trotseren om aanwezig te zijn in De Peppel te Ede. Deze ontmoeting werd door de Vrije Slag georganiseerd.
Behalve de B-selectie van De Vrije Slag, zwemmen in deze poule de B-ploegen van RKC-Renkum, De Rijn Comfortron-Wageningen, ESCA-Arnhem en de A-ploeg van Poseidon-Scherpenzeel.

Komende wedstrijden:

Recente nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief ontvangen?

Facebook