DVS logo Omtrek vrijgemaakt

Op een zeer koude ochtend in maart heeft de paashaas weer eitjes verstopt in het bos bij de PMT kazerne. Met 30 kinderen werd er op goede vrijdag gezocht naar alle verstopte eitjes. Het is niet helemaal gelukt om de paar duizend eitjes die verstopt zijn weer terug te vinden, maar ondanks dat zijn er heeeel veeeeeel gevonden! Heel goed gedaan allemaal!

De kinderen waren in 2 leeftijdscategorieën verdeeld voor het klassement. Kinderen tot en met 9 jaar moesten tegen elkaar strijden en van 10 jaar en ouder waren ook elkaars concurrent.

Bij de jongste groep heeft Mirthe Hoogstede gewonnen, zij had 51 eitjes gevonden, ze werd op de voet gevolgd door Ronis van Everdingen die wel 50 eitjes en de haas gevonden had en Mike Schouten die eveneens 50 eitjes vond. Als derde eindigde Kaj Jansen met 47 eitjes.

Bij de oudere groep wist Lars Verhalle de grootste buit binnen te halen met 50 eitjes. Als tweede hebben we 3 kinderen die allemaal 42 eitjes vonden. Dit waren Sjoerd Breimer, Renée van der Goes en Lisa van der Goes. Anneli Merlijn en Denise van Beek zochten samen en hadden met gemiddeld 36,5 eitje de 3e plaats veroverd.

Het was wederom een geslaagde ochtend ondanks de kou en we hopen dat iedereen volgend jaar weer mee zal doen! Ben je nieuwsgierig hoe het er uit zag, of wil je jezelf nog even terug zien? Dat kan door hier de foto’s te bekijken!

Groetjes de Zeekomkommers!

Komende wedstrijden:

Recente nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief ontvangen?

Facebook