Afgelopen zaterdag kwamen onze minioren aan de start bij de Jeugdwedstrijd in Wageningen. Dat we in deze leeftijdsgroep goed vertegenwoordigd zijn blijkt al wel uit het feit dat we met 18 zwemmers aan de start zijn verschenen. Bij elkaar wisten onze zwemmers 21 keer een plaats op het podium te bemachtigen.

Voor een aantal zwemmers was dit de eerste wedstrijd, of de eerste keer dan een 50 meter nummer gezwommen moest worden. Dat dit de nodige spanning oplevert, was goed te merken aan de groep. Toch waren er wel goede resultaten.

Zo wist Haylie tot drie keer de gouden medaille te veroveren en mocht ook Ruben drie keer het hoogste plekje van het podium betreden. Jasper behaalde twee gouden en één zilveren medaille, waar Henk en Timo het goud en zilver eerlijk met elkaar verdeelden.

We verwachten dat de zwemmers die zich deze keer met de ondankbare vierde plek tevreden moesten stellen (Vanessa en Meike) de volgende keer wel een medaille weten te behalen. De komende tijd werken we nog extra aan het voorkomen van diskwalificaties, en dan staan we de volgende keer (2 februari) weer vol goede moet aan de start.

Wil je alle uitslagen nalezen, klik dan hier.