Bij veel van onze zwemwedstrijden moeten we naar zwembaden in andere plaatsen. Vervoer voor de zwemmers is dan nodig. Het is niet de verantwoordelijkheid van de vereniging om ervoor te zorgen dat de zwemmers op tijd in het juiste bad aanwezig zijn. Maar we vinden we het niet ook verantwoord wanneer iedereen op eigen gelegenheid op stap gaat. Om kosten, tijd en het milieu te sparen rijden we gezamenlijk en bij toerbeurt. We hebben daarvoor weer een schema gemaakt. Dit vervoerschema is hier te downloaden.

Natuurlijk kan het zijn dat uw kind niet kan deelnemen op een dag dat u bent ingedeeld. Probeer dan eerst vervanging te regelen, door persoonlijk andere ouders of zwemmers aan te spreken of via de WhatsApp groepen van de baan. Een oproep om te ruilen is zo gemaakt. 

Zwemwedstrijden zijn niet mogelijk zonder officials. De tijd moet opgenomen worden, er moet gecontroleerd worden dat iedereen zich aan de regels houdt en natuurlijk moet er iemand de leiding hebben. Gelukkig hebben we een groep enthousiaste juryleden die meegaan naar de wedstrijden om vanaf de rand van het bad, in het wit, hun bijdrage te leveren. We maken twee keer per jaar een schema van inzet voor de juryleden. Het is nu beschikbaar voor de eerste helft van 2020. Het is hier te downloaden.