Beste leden,

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen rondom het Corona virus wilt het bestuur graag het volgende mededelen:

- Tot en met 6 april zullen er geen trainingen plaatsvinden in Zwembad De Peppel. Dit geldt voor alle trainingsgroepen. Het zwembad is tot die datum gesloten waardoor het niet beschikbaar is voor trainingen.
- Alle wedstrijden die tot en met 6 april zouden plaatsvinden worden geannuleerd. Dit geldt voor zowel wedstrijden georganiseerd en bezocht door De Vrije Slag.
- De Algemene Ledenvergadering die gepland stond op donderdag 26 maart zal worden verplaatst naar een latere datum. Hierover volgt nog een bericht zodra het bestuur een nieuwe datum heeft kunnen vaststellen.

Verder willen we graag aangeven dat we de huidige situatie nauwlettend in de gaten houden. De gezondheid van onze leden en vrijwilligers staat bovenaan en het bestuur volgt de aanbevelingen van het RIVM en de KNZB naar beste kunnen op. We begrijpen het ongemak dat deze maatregelen met zich mee brengt en hopen de trainingen en wedstrijden zo spoedig mogelijk weer voort te kunnen zetten mits dit veilig verklaard wordt.

Zodra er meer informatie beschikbaar is, of er verandering is w.b. de bovenstaande maatregelen, laten we dit zo snel mogelijk weten. Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens het bestuur