Zoals elk jaar stoppen de trainingen na de clubkampioenschappen. De clubkampioenschappen zijn op zaterdag 11 juli 2020.

In tegenstelling tot andere jaren kan er, beperkt worden gezwommen in de vakantie. Omdat we in de maanden juli en augustus geen contributie heffen, moeten we €2,80 per keer in rekening brengen.

We houden de bestaande WhatsApp groepen tot het einde van de vakantie in stand. We zullen deze groepen gebruiken om jullie van het laatste nieuws op de hoogte te houden.

Master en conditiezwemmers

Alle master en conditiezwemmers die zich hebben aangemeld voor de zomervakantie kunnen doorzwemmen volgens het vakantierooster.

Wil je je nog aanmelden kan dat via de datumprikker voor de masters of de datumprikker voor de conditiezwemmers.

Wedstrijdzwemmers banen 2 t/m 5

  • Alle trainingen voor de wedstrijdzwemmers liggen de eerste 3 weken na de clubkampioenschappen stil.
  • Met ingang van 3 augustus wordt er weer getraind. Heb je je aangemeld om tijdens de vakantie te trainen kijk dan in het rooster.
  • Baan 2 en selectiezwemmers trainen samen op maandag en donderdag met Stefanie en op dinsdag en vrijdag met Hugo.

Wil je je nog aanmelden kan dat via de datumprikker selectiezwemmers.

Wedstrijdzwemmers Minioren

Ook de minioren hebben de eerste drie weken na de clubkampioenschappen vakantie. Met ingang van 3 augustus, zijn er trainingen volgens de onderstaande indeling. In het vakantierooster staat welke zwemmers zich hebben aangemeld voor de trainingen.

  • Doelgroepenbad en baan 1 trainen elke maandag samen in baan 8 met Jannie.
  • Baan 6 en 7 trainen elke maandag samen in baan 7 met Onno.
  • Elke donderdag (afhankelijk van het weer) hebben deze groepen op donderdag landtraining in het Slijpkruikpark 18:00 uur tot 19:00 uur.

Hoor je bij deze groepen en wil je ook nog meedoen, neem dan contact op met Jannie of Onno. Let wel op, deze trainingen kosten €2,80 per keer.

Wil je meedoen met de langtraining op donderdag, mag je gewoon komen. aan de landtraining zijn geen kosten verbonden. Dus wat let je?  Doe gezellig mee!

 

Op maandag 31 augustus beginnen de normale trainingen weer. In de laatste week van de vakantie volgt meer informatie over trainingstijden, trainers en baanindeling. Dan zullen we ook de WhatsApp groepen volgens de nieuwe baanindeling inrichten.

We wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie en hopen jullie allemaal in goede gezondheid terug te zien.