Actueel

En opnieuw liggen we stil… Wat verschrikkelijk balen voor iedereen. Veel van jullie hadden ook zin in een kerstwedstrijd, maar helaas. Tot en met 19 januari zullen we niet mogen zwemmen, hopelijk daarna wel weer. We gaan de kerstvakantie in.

Als bestuur van de Vrije Slag willen we iedereen die betrokken is bij de Vrije Slag bedanken voor het afgelopen jaar. We wensen jullie fijne feestdagen toe en hopen dat jullie toch nog kunnen genieten van de lichtpuntjes die er nog zijn. Om een lichtpuntje te noemen, de nieuwe website! Er is op de achtergrond hard gewerkt om hem voor het nieuwe jaar af te hebben. De moeite waard voor een bezoekje aan www.devrijeslag.nl . Stay strong, stay safe!

Het bestuur

Jumbo sparen

Tijd voor aktie! We doen als DVS mee aan de Jumbo actie “Sparen met Elkaar!”Hoe werkt de actie?
Klanten bij de Jumbo aan het Spindopplein in Ede-Zuid krijgen een spaarpunt bij iedere €10 aan boodschappen. Deze spaarpunten kun je op een paar manieren aan DVS toekennen:
1. Invoeren van de code op de bon via https://jumbosparenmetelkaar.nl/?id=16856
2. Via de QR-code op het punt inscannen met de Jumbo Sparen met Elkaar app.
3. Geef de punten aan Siet, Jannie of Stefanie.

Helaas doet alleen de Jumbo aan Hoog Maanen (Spindopplein) mee, andere Jumbo’s doen niet mee. Aktie loopt t/m 17 november.

Op 3 augustus 1970 werd DVS opgericht. Op 3 september 1970 trouwden Gerda en Joop van Beek. Gerda zou later (in ca. 1981) flink actief worden bij onze club en is dat heel lang blijven doen. Hoeveel DVS-ers zouden van haar de eerste beginselen van het wedstrijdzwemmen hebben geleerd? Gerda werd voor haar vrijwilligerswerk tot erelid benoemd. Op 3 sept 2020 vierden zij hun 50 jarig huwelijk met hun kinderen en kleinkinderen. Normaal verzorgt Gerda altijd de bloemen voor jubilarissen, maar de bloemen zijn dit keer voor Gerda en Joop zelf. Gefeliciteerd!

 

De Vrije Slag Ede 50 jaar

Pagina 1 van 2

Facebook

Adverteerders:

Geen feed gevonden
Correspondentieadres: Zwemvereniging De Vrije Slag - Oosterhof 26 - 6715 LG Ede