Actueel

Met een spetterend eindfeest in zwembad De Peppel namen we zaterdag afscheid van onze hoofdtrainer Stefanie Minderaa. De jaarlijkse clubkampioenschappen waren voor Stefanie haar laatste in een serie van heel veel jaren als hoofdtrainer van “haar” club.

Onze oud-voorzitter loofde Stefanie in zijn dankwoord vanwege haar onophoudelijke stroom aan creatieve ideeën om de zwemtrainingen aantrekkelijk te houden: "Filmpjes met zwemanalyses, zwemmen met bekertjes water op het voorhoofd, met snorkels en een parachute, het opduiken van een koker met een opdracht. Je was er altijd voor in om nieuwe dingen te proberen. Je hebt je afgelopen jaren voor meer dan 100% voor onze levendige club ingezet. De selectiezwemmers hebben altijd een speciaal plekje in je hart gehad. Je voelde jezelf ook wel eens de moeder van de selectie. Het was lang niet altijd makkelijk om een groep pubers in bedwang te houden. Deze mooie en soms lastige taak gaan je dochters samen met de andere trainers van onze club nu voortzetten“, aldus Nico.

Het bestuur bedankte namens alle leden van De Vrije Slag Stefanie met een dikke cadeaubon en van de jeugdleden ontving ze een herinneringsboekje.

Bij de clubkampioenschappen wordt elk jaar gestreden om de wisselbekers voor clubkampioenen van het jaar. Dit jaar gingen die naar Rik Schipper en Lena Minderaa. Wie de aanmoedigingsprijs gaat krijgen blijft nog even spannend: Die wordt pas na de vakantie uitgereikt. De vrijwilligersbeker ging dit jaar welverdiend naar Lena Minderaa.

Lena heeft niet alleen haar trainer 2 opleiding als eerste afgerond, ze schrijft ook al het hele jaar de zwemtrainingen voor de selectiezwemmers, masters, baan 2 en baan 3. Ook heeft zij hiervoor een jaarplan opgesteld en traint doelgericht naar wedstrijden toe. Onder andere omdat Lena zelf weer is begonnen met wedstrijden te zwemmen, zijn we niet gedegradeerd en hebben de jongere zwemmers een voorbeeld erbij. Ondanks haar drukke leven met school en Lidl staat ze 2 tot 4 avonden aan het bad. Lena weet iedereen met haar vrolijkheid enthousiast te maken.

Na alle prijsuitreikingen was het hoog tijd voor de barbecue en het zwemfeest. De Peppel had voor ons een stormbaan beschikbaar gesteld.Die viel in hele goede aarde, zelfs Stefanie en Onno hebben hem samen bestormd.

Helaas raakte Siet (die de barbecue weer perfect had georganiseerd) gewond en kon ze het feest zelf niet meemaken.

De Vrije Slag zoekt een opvolger voor Stefanie: Heb je interesse of weet je mogelijk iemand, stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hij neemt contact met je op.

De vacaturetekst is hier te lezen: www.devrijeslag.nl/vacature-hoofdtrainer

 

35,10,0,100,1
25,600,60,2,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,0,50,1,1,1,5000
0,2,1,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Foto
Foto 1
Foto 2
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
test
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

In de week van 20 juni is in zwembad De Peppel de jaarlijkse zwemvierdaagse. Vier dagen lang zwemmen om jezelf uit te dagen. Zwemvereniging De Vrije Slag organiseert die week samen met De Peppel allerlei activiteiten. Lekker van de glijbanen glijden kan natuurlijk ook.


Met je deelname draag je ook meteen bij aan onderzoek naar kanker. De zwemvierdaagse is verbonden aan de Maarten van der Weijden Foundation (ja, die de Elfstedentocht gezwommen heeft). De opbrengst wordt door deze stichting gebruikt voor onderzoek naar kanker. Maar je kunt ook zelf direct bijdragen. Meld je aan via de website www.zwem4daagse.mvdwfoundation.nl, laat je sponsoren per baan of verzin een andere leuke actie.

Dat is precies wat de trainers van zwemvereniging De Vrije Slag hebben gedaan. Op alle avonden zijn trainers in het bad om tips te geven hoe je sneller kunt leren zwemmen. Zie je iemand in een blauw shirt, vraag dan gerust. Wil je het echt goed aanpakken, vraag dan om een zwemanalyse.

Voor een kleine eigen bijdrage maken we filmopnames van jou in het water. Daarna bepreken we met jou de beelden. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? En vooral, welke oefeningen zou je kunnen doen om beter en sneller te worden? De filmpjes krijg je toegestuurd. De volledige opbrengst hiervan gaat naar de Maarten van der Weijden Foundation.

Dus doe ook mee, verbeter je zwemslagen en steun direct een goed doel!

Kijk voor meer info over de zwemvierdaagse op: www.devrijeslag.nl/actueel

 

Aanmelden kan hier

j5G2Wkfg

 

Zwemvereniging De Vrije Slag zoekt:      download.gif

HOOFDTRAINER

Ben jij of ken jij die enthousiaste hoofdtrainer (v/m) die het plezier van wedstrijdzwemmen kan overdragen op onze zwemmers? 

De Vrije Slag is actief in de gemeente Ede. Meer dan 100 leden, jong en oud, trainen een aantal avonden per week in zwembad De Peppel. In de weekenden doen de wedstrijdzwemmers mee aan allerlei zwemwedstrijden. We hebben regelmatig sfeervolle activiteiten buiten het bad.

De hoofdtrainer stuurt de trainers aan en is eerste aanspreekpunt voor de zwemmers en ouders. Daarnaast is de hij of zij verantwoordelijk voor de selectiegroep. Bij voorkeur traint de hoofdtrainer zelf de selectiegroep en begeleidt deze groep in wedstrijden.

Wat wij bieden:

Een trainerspositie bij de leukste en gezelligste zwemvereniging van Ede. We bieden ruime mogelijkheden om een opleiding te volgen, die vergoed zal worden door onze vereniging.

Wij zijn flexibel om te bekijken hoe we de functie van hoofdtrainer zo goed mogelijk kunnen inzetten.

Ben jij geïnteresseerd? Neem contact op met onze voorzitter Martijn Schilder (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 33094316)

Kijk voor meer informatie op onze website: www.devrijeslag.nlZwemvereniging_De_Vrije_Slag.jpg

Van maandag 20 juni 2022 tot en met donderdag 23 juni 2022 komen de zwemtrainingen te vervallen in verband met de zwem4daagse.
Daarom kunnen zich alle leden via een in de WhatsApp groepen en via de mail verspreide link aanmelden voor een gratis entreekaart.

banner fb zwem4daagse

Pagina 1 van 3

Geen feed gevonden
(c) 2022 Zwemvereniging De Vrije Slag - Ede