Actueel

Zaterdag 14 Januari zijn we met 14 zwemmers naar het Minioren Circuit geweest. Het was deel 4 alweer van dit seizoen, wat gaat het toch snel. Dit keer waren we te gast bij De Waterkip in Barneveld in de Veluwehal. De ploegleiding was in handen van Jannie, Hilde en Tamara. Ronald en Maik gingen mee als tijdwaarnemer en Jakob als schaduwklokker. Met 25 nieuwe persoonlijke records, 6 keer de eerste plek en 5 keer de tweede plek hebben onze jongste zwemmers weer een heel mooie prestatie neergezet. Gefeliciteerd allemaal!.

Wat mooi om te zien dat veel van onze zwemmers ondertussen al zijn voorzien van een mooie nieuwe zwemtas. Met deze tassen vielen we natuurlijk extra op bij de andere clubs.

DVS 2


Wil jij ook graag bij de volgende wedstrijd verschijnen met deze tas, neem dan nu contact op met Jannie Groenevelt, we zijn al bijna door al onze tassen heen.

Omdat het griepvirus nog steeds behoorlijk om zich heen grijpt leek het er even op dat de wedstrijd stilgelegd moest worden. De Starter voelde zich niet fit genoeg meer in de pauze om de wedstrijd te continueren. Gelukkig kon zijn functie overgenomen worden door een andere official met de juiste bevoegdheid. De vrij gekomen positie kon weer ingevuld worden door een official die net die dag geslaagd was voor het examen tijdwaarnemer. Voldoende vrijwilligers zijn dus echt onmisbaar bij zwemwedstrijden. Lijkt het jou ook leuk om dit jaar tijdwaarnemer te worden bij zwemwedstrijden of wil je er gewoon wat meer over weten, neem dan contact op met Lisette van der Lende.

Goed nieuws! Sinds kort hebben we vanuit de vereniging naast onze clubkleding ook weer de beschikking over zwemtassen. Met deze zwemtas zijn je zwemspullen altijd binnen handbereik en goed beschermd tegen water. De tas is slim ingedeeld en heeft een inhoud van wel 45 liter, hierdoor weet je zeker dat je al je kleding kwijt kunt, ook in de winter. De tas beschikt over ruime zijvakken voor waterflessen en heeft een aparte ruimte voor je natte zwemkleding. Tot slot ontbreekt uiteraard ons verenigingslogo niet boven op de zwemtas. De tas heeft een winkelwaarde van circa 70 euro. Door een aantal donaties en acties kunnen we jullie als lid van onze zwemvereniging deze tas aanbieden voor 20 euro. Hierna is en blijft de tas jouw eigendom. Wel willen we je vragen jouw tas zelf goed te voorzien van je naam met behulp van de bijgeleverde sleutelhanger. Momenteel hebben we 50 tassen op voorraad. Op=op en maximaal 1 tas per persoon. Wil jij graag met deze nieuwe zwemtas op de volgende wedstrijd of training verschijnen? Stuur dan een berichtje naar onze kleding coördinator Jannie Groenevelt.

 afbeelding tas normaal

Met een spetterend eindfeest in zwembad De Peppel namen we zaterdag afscheid van onze hoofdtrainer Stefanie Minderaa. De jaarlijkse clubkampioenschappen waren voor Stefanie haar laatste in een serie van heel veel jaren als hoofdtrainer van “haar” club.

Onze oud-voorzitter loofde Stefanie in zijn dankwoord vanwege haar onophoudelijke stroom aan creatieve ideeën om de zwemtrainingen aantrekkelijk te houden: "Filmpjes met zwemanalyses, zwemmen met bekertjes water op het voorhoofd, met snorkels en een parachute, het opduiken van een koker met een opdracht. Je was er altijd voor in om nieuwe dingen te proberen. Je hebt je afgelopen jaren voor meer dan 100% voor onze levendige club ingezet. De selectiezwemmers hebben altijd een speciaal plekje in je hart gehad. Je voelde jezelf ook wel eens de moeder van de selectie. Het was lang niet altijd makkelijk om een groep pubers in bedwang te houden. Deze mooie en soms lastige taak gaan je dochters samen met de andere trainers van onze club nu voortzetten“, aldus Nico.

Het bestuur bedankte namens alle leden van De Vrije Slag Stefanie met een dikke cadeaubon en van de jeugdleden ontving ze een herinneringsboekje.

Bij de clubkampioenschappen wordt elk jaar gestreden om de wisselbekers voor clubkampioenen van het jaar. Dit jaar gingen die naar Rik Schipper en Lena Minderaa. Wie de aanmoedigingsprijs gaat krijgen blijft nog even spannend: Die wordt pas na de vakantie uitgereikt. De vrijwilligersbeker ging dit jaar welverdiend naar Lena Minderaa.

Lena heeft niet alleen haar trainer 2 opleiding als eerste afgerond, ze schrijft ook al het hele jaar de zwemtrainingen voor de selectiezwemmers, masters, baan 2 en baan 3. Ook heeft zij hiervoor een jaarplan opgesteld en traint doelgericht naar wedstrijden toe. Onder andere omdat Lena zelf weer is begonnen met wedstrijden te zwemmen, zijn we niet gedegradeerd en hebben de jongere zwemmers een voorbeeld erbij. Ondanks haar drukke leven met school en Lidl staat ze 2 tot 4 avonden aan het bad. Lena weet iedereen met haar vrolijkheid enthousiast te maken.

Na alle prijsuitreikingen was het hoog tijd voor de barbecue en het zwemfeest. De Peppel had voor ons een stormbaan beschikbaar gesteld.Die viel in hele goede aarde, zelfs Stefanie en Onno hebben hem samen bestormd.

Helaas raakte Siet (die de barbecue weer perfect had georganiseerd) gewond en kon ze het feest zelf niet meemaken.

De Vrije Slag zoekt een opvolger voor Stefanie: Heb je interesse of weet je mogelijk iemand, stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hij neemt contact met je op.

De vacaturetekst is hier te lezen: www.devrijeslag.nl/vacature-hoofdtrainer

 

35,10,0,100,1
25,600,60,2,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,0,50,1,1,1,5000
0,2,1,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Foto
Foto 1
Foto 2
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
test
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

 

Zwemvereniging De Vrije Slag zoekt:      download.gif

HOOFDTRAINER

Ben jij of ken jij die enthousiaste hoofdtrainer (v/m) die het plezier van wedstrijdzwemmen kan overdragen op onze zwemmers? 

De Vrije Slag is actief in de gemeente Ede. Meer dan 100 leden, jong en oud, trainen een aantal avonden per week in zwembad De Peppel. In de weekenden doen de wedstrijdzwemmers mee aan allerlei zwemwedstrijden. We hebben regelmatig sfeervolle activiteiten buiten het bad.

De hoofdtrainer stuurt de trainers aan en is eerste aanspreekpunt voor de zwemmers en ouders. Daarnaast is de hij of zij verantwoordelijk voor de selectiegroep. Bij voorkeur traint de hoofdtrainer zelf de selectiegroep en begeleidt deze groep in wedstrijden.

Wat wij bieden:

Een trainerspositie bij de leukste en gezelligste zwemvereniging van Ede. We bieden ruime mogelijkheden om een opleiding te volgen, die vergoed zal worden door onze vereniging.

Wij zijn flexibel om te bekijken hoe we de functie van hoofdtrainer zo goed mogelijk kunnen inzetten.

Ben jij geïnteresseerd? Neem contact op met onze voorzitter Martijn Schilder (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 33094316)

Kijk voor meer informatie op onze website: www.devrijeslag.nlZwemvereniging_De_Vrije_Slag.jpg

Pagina 1 van 3

Geen feed gevonden
(c) 2022 Zwemvereniging De Vrije Slag - Ede