Actueel

Minioren Circuit Deel 4

Zaterdag 14 Januari zijn we met 14 zwemmers naar het Minioren Circuit geweest. Het was deel 4 alweer van dit seizoen, wat gaat het toch snel. Dit keer waren we te gast bij De Waterkip in Barneveld in de Veluwehal. De ploegleiding was in handen van Jannie, Hilde en Tamara. Ronald en Maik gingen mee als tijdwaarnemer en Jakob als schaduwklokker. Met 25 nieuwe persoonlijke records, 6 keer de eerste plek en 5 keer de tweede plek hebben onze jongste zwemmers weer een heel mooie prestatie neergezet. Gefeliciteerd allemaal!.

Wat mooi om te zien dat veel van onze zwemmers ondertussen al zijn voorzien van een mooie nieuwe zwemtas. Met deze tassen vielen we natuurlijk extra op bij de andere clubs.

DVS 2


Wil jij ook graag bij de volgende wedstrijd verschijnen met deze tas, neem dan nu contact op met Jannie Groenevelt, we zijn al bijna door al onze tassen heen.

Omdat het griepvirus nog steeds behoorlijk om zich heen grijpt leek het er even op dat de wedstrijd stilgelegd moest worden. De Starter voelde zich niet fit genoeg meer in de pauze om de wedstrijd te continueren. Gelukkig kon zijn functie overgenomen worden door een andere official met de juiste bevoegdheid. De vrij gekomen positie kon weer ingevuld worden door een official die net die dag geslaagd was voor het examen tijdwaarnemer. Voldoende vrijwilligers zijn dus echt onmisbaar bij zwemwedstrijden. Lijkt het jou ook leuk om dit jaar tijdwaarnemer te worden bij zwemwedstrijden of wil je er gewoon wat meer over weten, neem dan contact op met Lisette van der Lende.

Geen feed gevonden
(c) 2022 Zwemvereniging De Vrije Slag - Ede