DVS logo Omtrek vrijgemaakt

Sinterklaasfeest ouderen

Sinterklaasfeest jongeren

Het Sinterklaasfeest is bij onze vereniging goed gevierd. De jongeren konden donderdag 28 november genieten van de goedheiligman en de ouderen hebben zaterdag 14 december het gezellig gevierd. Wil je alles nog een keer beleven? Bekijk dan snel de foto's!

Lieve zwemmers en zwemsters!

Aanstaande donderdag (28 november) zal Sinterklaas samen met zijn Pieten een bezoek komen brengen aan het zwembad.

Alle kinderen (die lid zijn) tot en met 11 jaar mogen hun schoen zetten en leuke spelletjes gaan doen in het zwembad!

Zorg dat je op tijd bent en lief bent, want dan heeft de Sint misschien nog een leuke verassing voor jou... Om 17:45 is de Dolfijn (verenigingsruimte boven) open om je schoen te zetten.

 

Groetjes namens Sinterklaas en de organisatie,

de zeekomkommers!

Zaterdag 6 juli zullen we het zwemseizoen afsluiten met de clubkampioenschappen en een barbecue.

De clubkampioenschappen zijn voor alle zwemmers van De Vrije Slag, ook de allerjongsten mogen laten zien hoe goed ze al kunnen zwemmen!

Op een zeer koude ochtend in maart heeft de paashaas weer eitjes verstopt in het bos bij de PMT kazerne. Met 30 kinderen werd er op goede vrijdag gezocht naar alle verstopte eitjes. Het is niet helemaal gelukt om de paar duizend eitjes die verstopt zijn weer terug te vinden, maar ondanks dat zijn er heeeel veeeeeel gevonden! Heel goed gedaan allemaal!

Zaterdag 12 Mei gingen we met z’n allen naar het uilenbos. De zon scheen en het was lekker warm dus dat beloofde al veel goeds! Allemaal aangekomen begonnen we eerst met een Beestentoer op de kinderboerderij. De vragen waren een beetje moeilijk maar we hebben wel leuke schapen, geiten, herten, varkentjes en nog veel meer dieren gezien. Hierna zijn we snel naar de speeltuin gegaan omdat iedereen daar toch wel het meest zin in had ! Iedereen heeft zich goed vermaakt en om 5 uur kregen we ook nog allemaal een lekkere feestpannenkoek! Na zo een dag spelen had iedereen erg honger en het smaakte dan ook heel goed. Hierna konden de kinderen nog even spelen, maar al snel was de gezellige middag weer voorbij en kwamen de ouders om iedereen op te halen.

Wil je de foto's zien? Klik dan snel hier !

Komende wedstrijden:

Recente nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief ontvangen?

Facebook